Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 15 éves robogós lány kérdez?!

15 éves robogós lány kérdez?!

Figyelt kérdés
Aprilia sportcity one 4t robogón gondolkodom.Most tettem le a jogsit.Tudtok valamit erről a robogóról mondani?

2012. júl. 30. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jó választás.

Megbízható, kisfogyasztású. Ha nem vagy 90 kiló, alád simán elég.

2012. júl. 30. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek__3234321-miert-vagyok-oda-annyira-a-motoros-csajokert
2012. júl. 30. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt nézd át.

Nem tűnik rossznak.

2012. júl. 30. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

HA 50ccm-es kell akkor jó a választásod,igaz picit drága,de ha igényesen vezeted ki fog szolgálni Téged!

Amit nagyon ajánlok:

Hordj hozzá virító mellényt,matricázd ki a mocit jól vírító matricákkal vagy festesd le az egészet vírító színre.

Azért is jók ezek mert pl vannak helyzetek mikor tuti hogy elvágnak ha ezeket nem használod.

Pl.:mész két falu között kényelmesen 60-70-nel mögötted utolér egy jó nagy vasaló mondjuk egy ifa , az út enyhén kanyargós te meg mész egy ifával a hátsódban.A lényeg az hogy aki az ifát előzi az csak az utcsó pillanatban fog észrevenni és ezt már tapasztaltam.

Ez még robogós korszakomban volt.

Most nagy mocim van és egy csomó helyen kijönnek elém pedig rendes kivilágítással is közlekedek,és sokan nem akarják megadni az elsőbbséget , meg nem mérik fel a helyzetet hogy két kerékkel nehezebb megállni mint kocsival.

Szóval csak annyi hogy vigyázz magadra és jó robogót választasz,mert a 4t sokkal jobb.Ha netán 2tre fajulnál akkor lehetőleg vízhűtéseset vegyél.

Szia!

Széles utat!

2012. júl. 30. 20:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,remélem több is érkezik!Miért a 90 kilós ismerősömet nem vinné rendesen?:DDDD

Fehér színűt vennék az a legfeltűnőbb.Igen, a kocsisok nincsenek tekintettel a motorosokra főleg a robogósokra..de mi vagyunk a puhatestűek a motoron,vigyáznunk kell!

2012. aug. 1. 16:26
 6/9 anonim ***** válasza:
A 90 kilós ismerősödet elvinné rendesen csak akkor erősebben kopnak az alkatrészek és hamarabb tönkremegy.Amúgy 90 kiló meg sem fog kottyanni neki szerintem.A fehér szín az nagyon jó választás,én poénból szereznék rá kék csíkokat :) a 4t keveset eszik ,szóval jó robit nézel magadnak!
2012. aug. 1. 20:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem:) kék csíkokat?festetnéd vagy matricáznád?:D:D
2012. aug. 5. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:

A matrica az azért jobb ha netán csesztetnének érte a rendőrök akkor le lehet venni.

Majd Én is akarok egykét virító matricát valami szép mintában kivágni és a gépem elejére ráaggatni.

2012. aug. 5. 18:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Majd küldj valami linket légyszi,hogy honnan lehet rendelni ilyesmit:)
2012. aug. 6. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!