Simson S51: Gázbovdent kell cserélnem, de a karburátorfedélnél van az a csavar amiben van a bovden. A régit ki tudtam szedni de az újjat semmikép nem tudtam belerakni. Tudnátok segíteni hogy hogyan rakjam be azon a szűk nyíláson?
2012. júl. 26. 12:09
1/7 anonim válasza:
Ez az utángyártott cuccok velejárója..reszeld meg a bowden végét,mert így a súbergyűrűbe sem fogod tudni beakasztani.
2/7 A kérdező kommentje:
annak muszály ott lennie?
2012. júl. 26. 15:01
4/7 A kérdező kommentje:
én azt a csavart kihagytam de a bovden így is jó tudom használni. de nem fog ott fals levegőt szívni a csavar helyén?
2012. júl. 26. 20:23
5/7 anonim válasza:
nem szív falsot!
milyen lett a holt játéka a gáz karnak?(fogantyúnak)azzal a csavarral tudnád állítani!
6/7 anonim válasza:
Na ez az egész nekem magas.Milyen bowdent sóztak rád,ha állítócsavar nélkül pont jó??
Akkor be sem tudod szerelni az állítócsavart.Nem?
Nekem meg mindig az volt a bajom,hogy nemtudtam már hova kitekerni a csavart,hogy nelegyen holtjátéka a gázkarnak...
7/7 anonim válasza:
Zilkutya ne strapáld magad a bovdennel ,fiatal barátunk most akarja megváltoztatni a simó fel építését!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!