Mennyibe kerülne a benzin 3,5 km-res útra, autóval?
Figyelt kérdés
Keresztanyukámat akartam megkérni, hogy vigyen ki a vasútállomásra. Összesen, jövet-menet neki 3,5 km. Én 1000 ft-ra gondoltam, de szó szerint a képembe röhögött, hogy az még a benzint se futja ki, és akkor még benne sincs az ő ideje.
Fiat Puntó-val mennyibe kerülhet a benzin erre távolságra?
2012. júl. 25. 18:37
1/13 anonim válasza:
Ez komoly? A keresztanyukádnak felajánlottál 1000 forintot egy 4 km-es útért, és kevesellte? 2-3 deci benzin kell az útra, 100-150 ft lehet az üzemanyagköltség. Küldd el a p.icsába, én inkább gyalog mennék.
2/13 anonim válasza:
Hogyhívják a keresztanyádat? Weisz? Kohn? Neuberger? XD
3/13 intrepid válasza:
Ennyi pénzért, még taxi is kivinne. Keresztanyád,-hm gratulálok a rokonaidhoz. Az idejéről: mi olyan fontosat csinált éppen, hogy olyan drága volt az ideje? Nálam ez a rokonoknak ingyenes.
4/13 A kérdező kommentje:
Én korrektnek gondoltam 1000 ft-ot, meg se gondoltam, hogy 200 ft-ból kijön.
Gyalog szoktam, csak most sok lesz a táskám.
De lehet körbe kérdezem a szomszédokat, hátha valaki belemegy. Mondjuk ezek után 500 ft-al kezdem az ajánlatot.
Köszönöm!
2012. júl. 25. 18:50
5/13 A kérdező kommentje:
- intrepid -
Az én keresztanyukám ha fuldokolnék, még egy pohár vízért is képes lenne pénzt kérni, ezért nem is fordult meg a fejemben, hogy ne fizessek neki valamit.
2012. júl. 25. 18:52
6/13 anonim válasza:
Jótanács:ha majd valami szívességre kér meg a jövőben,te se legyél szívbajos!:-)
7/13 anonim válasza:
Na meg az, hogy: "MÉG a benzint sem futja ki". Milyen egyéb költséggel számol még keresztanyu?
8/13 anonim válasza:
Szép kis keresztanyád lehet. Ilyenekkel többet szóba se állnék. Hitlernek és a második válaszadónak adok igazat.
9/13 anonim válasza:
Ilyen keresztanyám lenne....,nah mindegy!Kb. amúgy 200-300 ft.Az idő pénz..,jah,még azt is felszámolta,meg a kocsi amortizációját,vicc:D
10/13 anonim válasza:
Szúrd ki keresztanyukád puntojának valamelyik kerekét, had legyen neki is szar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!