Motor vagy gokart?
Figyelt kérdés
Motor(simson s51) vagy gokart(ami könnyebb terepen is megy)?
mi a véleményetek , szerintetek melyiket válasszam és miért??
2012. júl. 25. 18:34
1/6 anonim válasza:
Simson, mert az motor és több értelme van, mint a gokartnak. :D Nekem is van mindkettő, de motorozni jobb. Meg nem tudsz vele elakadni ANNYIRA sárba, ahol a gokart már nem menne.
2/6 anonim válasza:
Terepkart, vagy verseny gokart? Ha terep, akk szimó, ha verseny, akkor gokart.
3/6 anonim válasza:
De mégis hol versenyezne vele? Szerintem rerepkartot akar venni.
5/6 anonim válasza:
Kecskeméti gokart pálya, Kakucsring, sőt Hungaroringen is van amatőr gokart versenyzés, ahova saját gokarttal mehetsz. (Én már ültem rendes versenygokartba, pillanatok alatt 180-as tempót diktál, egy ilyen seggrakéta...)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat akk asszem simsont veszek majd mert amúgy se tudnék terep gokarttal sok helyen menni a környékemen :D
2012. júl. 26. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!