Jawa CZ 250 karburátor helyes beállitás? Többi lent!
a gokartomban babeta gyújtás van szinte tökéletes... de a karburátortba sose találom el a helyes keveréket :/
valaki leirná hogy mennyit kell és merre csavarni hogy gyulladjon rendesen, és hogy ne durrogjon? ( az üzemanyag jó)
amikor már közel voltam a keverékhez (azthiszem :) ) akkor ment rendesen de kicsi volt az alapgáz és gázolgatni kellett h be ne dögöljön. de ma begyulladt valahogy de alapgázon túlpörgött... sőt... és minden csavart koppanásig behúztam a karbin... és simán nagyonszép alapjárata volt! de urána lehetetlen begyújtani :/ ez lenne agondom... kicsit nagyobb alapgáz kell mert a babeta gyújtást nem akkumulátor hajtja, hanem egy kis tekercs megszakitóval.
bármit megadok ha valaki segit hogy min mennyit csavarjak! BÁRMIT...
Súbertű 2. rovátka 1:35 ös keverék bele.levegőcsavar 1,5 fordulat ütközéstől kifele.az alapjáratállítót ütközéstöl kifere tekered és amikor jó aza alapjűtrat sakkor adsz neki pár gázfröccsöt és ha visszaál könynen akkor jó.
a gyujtásodon meg kicserélném a tirisztort (ha babettáé van benne)akor szokott dúrrogni.
remélem segítettem üdv zsolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!