Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen rossz vezetési szokásod...

Milyen rossz vezetési szokásod van, amit te is elismersz?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 14:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Gyorshajtás(110-130), sárga lámpa, ha motorral vagyok, akkor veszélyes sávváltások.
2012. júl. 25. 17:49
 12/21 anonim ***** válasza:

lakott területen kívül nem érdekel a sebességhatár, lakott részen betartom.

szarul tolatok

f

2012. júl. 25. 18:13
 13/21 anonim ***** válasza:

kuplungfetisizmus. ha kell, ha nem, nyomkodom. ha csak lassítani akarok, akkor is. talán onnan ered, hogy kezdő koromban minden méteren lefulladtam :)

néha becsúszik pár sárga, mert marhára bosszant, h a legtöbb helyen bacnak beállítani egy normális zöldhullámot, és emiatt még néha többel is megyek mint a megengedett.

a parkolással semmi bajom, csak legyen szervó. :D

24L

2012. júl. 25. 18:45
 14/21 anonim ***** válasza:

Gyorsan megyek, de mindig a körülményeknek megfelelően, tehát nem őrült módon. Gyalogost ha a szélén áll és bámészkodik, nem engedem át, de ha az innenső felén van, akkor viszont majdnem mindig. Buszt nem engedem el (ma is lassítok, 10 mp múlva indult el, pedig már indexelt, én meg integettem neki hogy menjen már, eddig kétszer hazaértem volna). Néha úgy előzök, hogy jönnek szembe, de Simsonnal vagyok, így elférek.

Autóval csak a csak gyorsan szoktam menni (városban 60, kint 100-110), ha lehet, nem előzök, csak ha nagyon muszáj. Parkolni utálok, pedig tudok. Ja és vezetni is utálok, csak motorozni szeretek.

2012. júl. 25. 18:51
 15/21 anonim ***** válasza:

Utálom ha csurognak előttem 40-50 között, és a sok bunkó aki nem tartja be a jobbra tartás szabályait: felbosszant.

Ha motorral vagyok húzok egy kövéret és ott hagyom a szerencsétlent de autóval inkább félre állok egy néhány pillanatra, mint hogy szenvedjek vele kilométereken át.

2012. júl. 25. 20:22
 16/21 anonim ***** válasza:
sokat gyorsítok padlógázzal :D
2012. júl. 25. 21:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Azzal bosszantok másokat, hogy nem nagyon szabálytalankodok.
2012. júl. 25. 23:45
 18/21 Napkiraly ***** válasza:
a nem elég határozott gyalogost nem engedem át
2012. júl. 27. 17:46
 19/21 anonim válasza:
Imádom szivatni azokat,akik b@**akodnak a tanulóvezetőkkel.
2012. aug. 1. 22:43
 20/21 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2012. aug. 2. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!