Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy tomos apn 6-osnál hogyan...

Egy tomos apn 6-osnál hogyan kell magosítani a hátulját?

Figyelt kérdés

Milyen magasra az ajánlott emeltetni?

Én kb. 15 cm-re szeretném emelni.

Van egy MZ 250-es hátsó lengéscsillapítóm és ha azt beletenném akkor az jól működne? Kb milyen magas lenne?

Köszi elöre is a válaszokat!!

2012. júl. 24. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Hova valosi vagy?

15 cm szerintem nagyo sok! Fönt oldalról ahol hozá van csavarozva vázhoz oda szoktak 5-6 cm todalekot beteni! Ami böven elég! Mz lengés csilapitoja nagyo kemény lene ehöz a kis géphez!

Ja meg aszem h az also csavarozási pontnál lehet alitan a lengés csilapitó hejzetén!

2012. júl. 25. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
haverom csinált,apn lengéscsilapito szétszedni és berakni 1 rossz csapágyat és evvel meg is van oldva.nagyon jól megemelte neki,de nehéz szétszedni aszem :D
2012. júl. 25. 15:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Különben "vajdasági" vagyok. Én a sárhányó meg a gumi közt gondoltam a 15cm-t!!

Az utolsót nem nagyon értem!

2012. júl. 26. 23:30
 4/4 anonim válasza:
Én is vajdasági vagyok és mi ugy szoktuk hogy a lengővillán a meglévő lyuktól bejjeb fúrunk még egy lyukat és oda csavarozzuk az amortizör alsó felét :D
2012. aug. 2. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!