Sokkal drágább egy bmw szervizelése, stb. mint egy audinak? (szalonba viszem)
Szalonban mindkettő horror lehet. Nekem Volvom van, ott az óradíj 9600 Forint volt két éve, ha jól emlékszem. Egy motorolaj+váltóolaj csere 80 000-be került. Nem hiszem, hogy a Wallis vagy a Porsche Hungária olcsóbb lenne.
Ha tele vagy zsetonnal akkor végülis baromira mindegy, meg -jól is mutat egy két éves 730d szervízkönyvében a Wallis bélyegzős sorminta.
Én egy kis szervizbe hordom az autómat, elvállalták a Volvót , de igazából a Mercedesekre vannak ráállva. Ott 4500 körül van az óradíj, és ha olajcserére vinném a kocsit, akkor nem 4000-ért adnák a Castrol literjét :)
"Van egy olyan ismerősöm aki németországba hordja ki a BMW-jét kötelező szervizbe"
Elég sokáig a Jaguarokat is Bécsbe hordták, mert a pesti márkaszerviz kritikán aluli volt és drágább volt. Ez Magyarisztán.
# 1/5 ma 19:05
Ezt a párom egy 10-ért megcsinálja hozott anyaggal.
#6:
Én is megcsinálom ingyen is(azóta is megcsináltam már párszor), csak akkor épp se időm, se anyagom nem volt hozzá, viszont a csere meg szükséges volt.
Ne vedd sértésnek, de írtam, hogy a Volvo márkaszervízben 9600 az óradíj ( motor- és váltóolajcserére 0,5-0,5 órát számoltak fel ), akkor inkább márkaszervízbe viszem, mint a párodhoz 10 000ért. Gondolom a párod nem üti be az Ivanicsos bélyegzőt sem a szervízkönyvbe :)
ma beszéltem 1 bömös tulajjal és azt mondta h 180-200 ezer km közt tönkre megy a turbo aminek cserélése 300-400 ezer ft :O neki is most ment tönkre 196ezer km-nél.....
valaki cáfolja meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!