Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Hungaroringre miért nem...

A Hungaroringre miért nem lehet bevinni üdítőspalackokat?

Figyelt kérdés

2012. júl. 24. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogy ne dobáld be őket a pályára.
2012. júl. 24. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ezt akkor sem értem. :( De ott meg lehet venni bent, 500 ft-ért ásványvizet, azt bedobhatom akkor?
2012. júl. 24. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Van mindenféle hivatalos indoklás, a lényeg viszont egy: az a fontos, hogy ne vigyél magaddal innivalót, amit kinn, olcsón vettél meg, hanem ott, benn vedd meg jó drágán, mert másképp hiába vonultak oda a büfések. De légy nyugodt, minden nagyobb rendezvényen így szokott ez lenni.
2012. júl. 24. 17:01
 4/7 anonim válasza:
Nem akarok valótlanságot állítani, de én 8 éve mindig két 1,5 l-es palack ásványvízzel megyek ki, mindig átmotozták, kinyittatták a táskámat, de soha egy szóval nem hangzott el, hogy ezt nem lehetne bevinni. Szerintem a szabály úgy szól, hogy "üveg"-et nem lehet bevinni, tehát PET palackot igen.
2012. júl. 25. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Itt azt írják, hogy nem vihető be, ilyesmi, de a szabályzatban az előbb nem találtam erre vonatkozó infót!

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__322..

2012. júl. 27. 01:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Rossz helyre írtam a hsz-t bocs!
2012. júl. 27. 01:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Hol kérdezték meg meg ezt?
2012. júl. 27. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!