Ikarus 1.1 vagy Trabant 2.6os motorral?
Én vizuális típus vagyok, röhögtem a válaszokon.
Szerintem jó lesz egy Simson motorral szerelt Ikarus lovaskocsi is, az szériában 50 ccm furatlan motorral viszi a 200at, ha utánakötsz 3 szekerét, kb 180at vinni fogja. De csak ha Trabant kerekeket raksz rá.
Én megoldottam, fogtam 2 db S51es Simsont, két betonvasat, az egyiket a két motor elejéhez keresztbe, a másikat a két motor hátuljához keresztbe raktam és egymáshoz hegesztettem őket. a kettő közé pedig beraktam MAri birkát plusz lóerőnek. Így büszkén kijelenthetem hgoy a két kerekűek világából átléptem a 4 kerekű + 4 patájú gépek világába. Természetesen a birka hátán ülök ő a robotpilóta, nekem semmi mást nem kell csinálnom csak a hátán lovagolnom.
A két 50 ccmes henger 100nak felel meg, A birka szintén nagy gyomorűrtartalommal rendelkezik, mert csak a kürtőskalácsot képes megenni és a lucernát. A patái nagyon erősek, már önmagában képes tartani a 100 km/h-t fingrásegítéssel amit a tüzelőanyagának köszönhet (kürtőskalács és lucerna).
tehát összegezve, a két 50 ccmes henger + a birka 100 ccmes gyomra ---> 200 ccm, amivel képes vagyok tartani a 200 km/h-t fing és a két simson rásegítéssel. A kulcs jármű minden tekintetben a Mari birka.
A tesztek során utána kötött lovaskocsival, lakókocsival, lakóautóval, motor nélküli zsigulival, szánkóval egyszerre tudta tartani a 200 km/h-t. A lovaskocsiban migránsokat is ültettem magabiztosság céljából.
Mari nem ismer határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!