Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit vásároljak?

Kuko kérdése:

Milyen kocsit vásároljak?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok kocsi vásárlás elött vagyok! 800.000Ft-1.000.000Ft körül szeretnék autót vásárolni milyen kocsit ajánlotok? Valami nagyobbat szeretnék ami olyan pasis PL: wolksvagen passat. Ti mit ajánlotok?
2012. júl. 21. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak ennyi a paraméterek listája? Fogyasztás, stb.?
2012. júl. 21. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:

A WV Passat egy nagy családi autó...

18 évesen miért nem inkább egy fiatalos, kisebb autót néztél ki magadnak?...

Egy kisebb autóval könnyebb parkolni, kevesebbet fogyaszt...

Ne csak az autó külsejét nézd, hanem hogy :

- mennyi a fogyasztása

- milyen a gyorsulása

- mennyire komfortos

- mekkora a csomagtere

- milyen biztonsági felszerelései vannak

...stb...

2012. júl. 22. 00:05
 3/9 anonim ***** válasza:

De miért nem a közlekedés kategóriában kérdezel?

Egyébként a Passat mitől lenne "férfias" autó? Sima családi batár. Szerintem 18 évesen az alapján válassz, hogy mi az amit fenn tudsz tartani. Ugye megvenni meg átírni egy dolog, de utána venni pl. 4 új gumit, lecseréltetni a vezérműszíjat, olajat meg egyéb kopó cuccokat megint egy olcsó autó ára..

2012. júl. 22. 00:28
 4/9 anonim válasza:
0%
Két millió alatt nem szabad venni kocsit,ne vegyél...
2012. júl. 22. 00:29
 5/9 anonim ***** válasza:
2012. júl. 22. 01:43
 6/9 anonim válasza:

Még 1 szempont vásárlásnál ami igen fontos.

Menyibe kerül a fenntartása.

Mondjuk pl. vezérműszíjcsere nem mindegy 60, vagy 140 ezer.

2012. júl. 22. 06:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó-Jó teljesen igazatok van! De akkor mit ajánlanátok!
2012. júl. 22. 09:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Miért, mi kell? Vagy inkább úgy kérdezem, mire kell? Rutint szerezni, dizsi előtt menőzni meg részeg haverokat szállítani ne vegyél autót. Ha munkába járáshoz - cipekedéshez, családnak, hosszú utakra, barátnővel kirándulgatni kell, akkor el lehet rajta gondolkodni, hogy pontosan mik is az igények. Mennyit tudsz rá költeni, hány főnek kell, mi kell hogy beférjen a csomagtérbe, variálható legyen-e (mert a szedán Passattal nem fogsz mosógépeket hordani), dízel avagy benzin vagy más a preferált üzemanyag, satöbbi. Mindenestre egy jó szerelőt aki nem vág át és tisztességes muszáj lesz keríteni majd, meg állapotfelmérésre is vidd el egy megbízható helyre a kiszemelt autót.

Különben nem Wolksvagen, hanem Volkswagen! Volk - nép, wagen - autó. Ezt még én is tudom, pedig nem vagyok oda a márkáért...

2012. júl. 22. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

.......................................fogyasztás 5 liter dizel de mivel elérhető már 600 e-től x forintig szép állapotban és átlag kevés km -el.

autonavigator olvas utána 100 bol 99 ember tulajdonos csak jokat ir rolla.

benzinesben ez a top....

[link]

..........................

olvasd el érdemes ....

vagy nézd mega videot én ezt voltam meg nézni és ha nem utaznék el most meg vetem volna ...

[link]

2012. júl. 22. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!