Van egy autó ami az én nevemen van, de nem én vagyok az üzemben tartó. Szeretnék megszabadulni az autótól, hogy ne az én nevemen legyen. Megtehetem pl. hogy eladom a kocsit az üzemben tartó beleegyezése nélkül?
Figyelt kérdés
Vagy mit lehet tenni, hogy elkerüljön a nevemről az autó? A gond az, hogy az üzembentartó nem fair, és attól tartok, hogy nem fog együttműködni...2012. márc. 27. 22:06
1/1 Tetmayer Lajos válasza:
Ugyanebben a cipőben járok, ráadásul nem is ültem a gépjárműben hónapok óta, és ha el tudnám adni megoldódna belőle pár hitelgondom (házon van még kb 900.000. jelzálog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!