Melyiket választanád s miért? 2003-as 86 ezret futott 1.3 16v-s suzuki swift vagy 2003 as 79 ezret futott II-es fiat puntot 1.2 a fiat 100 ezerel több a swift nél kb 5 évre tervezek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 00:01
11/12 anonim válasza:
azért nekem kényelmes és 3 személlyel 1k km ok
+ még ott van a fedélzeti elektronika
ami pl olyan kellemetlenségektől óv meg mint pl bekopcsolva hagyod a lámpát reggel meg mehetsz bicóval
12/12 anonim válasza:
Murphy törvénye: "Ami elromolhat az el is romlik!" Nem szeretem a túl sok kütyüt a kocsiban... :(
1k km --> az 100 vagy 1000km akar lenni? Gondolom az utóbbi na az már szép teljesítmény! Nekem már 200km után sajog a Suzukiba a s*ggem. :( Amúgy, ha kiszállok a kocsiból megnézem a lámpát. ;) Egyébként meg van benne egy kis csipogó ami folyamatos sípolással jelzi, ha felkapcsolva hagytad a lámpát. :P Persze ez nem hiszem, hogy alap felszereltség lenne minden régi modellben. Mindegy. Fölösleges ezen vitázni. Jó vezetést neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!