Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kuka lett a felnim?

Kuka lett a felnim?

Figyelt kérdés
Kaptam egy alufelnit, amit fel is rakattam. De egy problémát észrevettem, ami bosszant. Menet közben nem ráz, picit se, de ha 80 környékén fékezek akkor érezhető. Centrírozva lett. Rossz tehermentesítőgyűrű okozhatja ezt, vagy lehet görgőztetni?
2012. júl. 20. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Inkább a futóművedet nézesd meg!

Az eltolódott ET érték miatt is érdemes utána állítatni.

2012. júl. 20. 17:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Az tudom hogy a féktárcsáim már kezdenek ki lenni, de csak 130 magasságában rázott fékezéskor mint az atyaúristen. ja és akkor gyári lemezfelnit voltak. Lehet hogy féktárcsa okozza?
2012. júl. 20. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:

ha pontosan nem ül fel az agyra akkor bejátszhat de sztem akkor sem az a fő probléma mert akk a csavarok veszik fel a súlyt nem a kerékagy

felfüggesztést nézesd meg

2012. júl. 20. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2 számmal nagyobb felni érzékenyebbé tette a futóművet/féket, és már kisebb sebességnél is ráz.
2012. júl. 21. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!