Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy találok gallytörős...

Hogy találok gallytörős "terepjárókat"?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen típusú "terepjáróra" gondoltam, de gallytörős változatban. keresek én magamnak, de arra h "gallytörős terepjáró" csak az olyan hummer-féléket dobta ki.

Mivel érdemes rákeresnem hogy találjak olyat amilyenre én gondolok? (Vagy olyan típus nincs is, amilyet szeretnék találni?)

2012. júl. 20. 16:22
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Autót is linkelhettek..

Márka mindegy, csak olyan legyen a típusa mint a képen van.

2012. júl. 20. 16:22
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
2012. júl. 20. 16:44
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Ehhez mit szólsz? Mercedes G osztály, izig-vérig terepjáró.

2012. júl. 20. 16:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát megveszed azt a telekjárót, osztán rakatsz rá gallytörőt, olyat amilyet csak akarol!

:D

Ha már csináltatod, akkor csörlőt is rakass rá, azzal leht csak igazán zúzni a Suzukikat!

XD

2012. júl. 20. 17:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen képeket keresel vagy autót akarsz venni? Mert számomra nem derül ki a kérdésből.
2012. júl. 20. 17:22
 6/13 anonim ***** válasza:

A kepeden lathato Frontier nem 'terepjaro' hanem pick up truck. Terepjarasra nehogy ezeket hasznald!

Inkabb ezek kozul barmelyiket:

Ford Escape, Explorer, Expedition, Toyota Sequoia, Land Cruiser, Land Rover, Nissan Xterra, Pathfinder vagy Armada (Csakis az AWD verziot termeszetesen!)

2012. júl. 20. 18:50
 7/13 anonim ***** válasza:
#6: Az USA-ban lehet, hogy ez csak egy pick up, de nagyon is jó terepjáró képességei vannak. Ha nem az a követelmény, hogy földúton klímával és bőrüléssel lecsorogjon az ember a mexikói határig akkor sokkal inkább vesznek ilyet az emberek Európában, Ázsiában, Afrikában és Dél-Amerikában is, nem véletlenül. Tereprallyeban (ahol azért nem megengedett akármilyen változtatgatás), is egész jól mennek ezek a vasak. Megnézem, hogy az áltlad említett amerikai piacos giccsterepjárók hogy teljesítenének igazán komoly körülmények között, de hogy egy Afrika-túrának nem indulnék neki egy Ford Explorerrel, Escappel vagy Toyota Sequioával az biztos.
2012. júl. 20. 19:14
 8/13 anonim ***** válasza:
De különben a Pathfindernek meg a Navarának (nálatok Frontier) ugyanaz az alapja, tehát nem is értem, hogy az eggyiket ajánlod, a másikat meg nem.
2012. júl. 20. 19:24
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Bocsi hogy nem derült ki a kérdésből, autókat keresek, hogy milyet vegyek! Mi a választék, csak nem tudom/tudtam hogy milyen szóval keressek rá az olyan fajta autókra mint ami a képen van 8amit linkeltem) csak gallytörővel együtt!

2012. júl. 20. 19:39
 10/13 anonim ***** válasza:

A gallytörőt bármilyen autóra (legyen az pickup, terepjáró, akármi) felrakják neked az autó árának töredékéért. Ráadásul még válogathatsz is, hogy milyet szeretnél. Szóval ne olyan autót keress, amin neked tetsző vascső van, hanem keress olyan autót, ami megfelel az igényeidnek, és utána tetess rá gallytörőt.

Mellesleg a Mitsdubishi Pajerot eddig kihagyták a felsorolásból, pedig ha terepjáró kell, akkor az az.

2012. júl. 20. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!