Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson Enduró, Van valakinek?

Simson Enduró, Van valakinek?

Figyelt kérdés
Mit szóltok hozzá ? Jó motor ? vélemények ?
2012. júl. 18. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem van. Jó kis motor. Alattam 62-őt megy 15-ös lánckerékkel. Most fogom cserélni 16-osra, remélem nem lesz tőle túl lomha, mert most nagyon jól gyorsul. Most cserélek rajta kuplung kosarat, kis fogaskerékkel, de eddig sehol nem kaptam hozzá hézagolót, már több mint egy hete. Neten van, de hát egy 200 Ft-os kis vacakért nem fizetek 1800 Ft kiszállítást. Úgy hogy még mindig keresek hozzá...

Egyébként jó motor. Ezek már gyárilag 4 sebességesek, tirisztoros gyújtással. Egyedül ami nem tettszik benne az az hogy az első teleszkóp túl hamar lekoppan. Lehetne kicsit keményebb, vagy hosszabb a rugó útja.

2012. júl. 18. 20:44
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Az előző válaszolónak írnám,hogy ilyen hézagolókat a traktorboltban tudsz venni több méretben is,motorboltokban én se kaptam sehol.

Ja és az enduró simson szerintem teljesen oké,egyik haveromnak volt,ő azért panaszkodott állandóan,hogy amiért ugy felfele áll a kipufogó,sokszor hosszabb út után kipufogósüstös lett a ruhája.Meg pár embertől hallottam,hogy hajlamos a könyöknél eltömődni,mert ugye nehezebben bírja kidolgozni az anyagot,amiért ugy fel van vezetve a kipuf.Összességében szerintem jó motor,bár nekem sima s51-em van.

2012. júl. 19. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!