Menet közben hogy érezhető a nyomaték egyik autóbol a másikba ülve? Nem értem a nyomaték meghatározását.
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 00:26
1/2 anonim válasza:
Adott az én 1.3 as benzines favoritom és adott a szomszéd 1.9 es dizel bx-e. mind2 60 lóerő körül van. amég az enyémet egy emelkedőn 2.be szarrá kell pörgetni és a teteje felé tudok tenni 3. at addig a bxet 3 ba simán felküldöm az emelkedőn pörgetés nélkül. A favorit 50 ben gurulgat a bxben 50 nél olyan érzésed van mintha mennél 80 nal. Röviden ugyanannál a fordulatszámnál a nyomatékosabb autó több erőt visz át a kerekekre.
2/2 anonim válasza:
a nyomaték az az "erő", amivel a motor hajtókarjai csavarják a főtengelyt, ezt az egyik autóból másik autóba ülést nem értem, ha egy gyengébből átöülsz egy erősebbe, akkor persze hogy érzed, hogy jobban húz ahogy a gázra lépsz, nem kell ezt túl bonyolítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!