Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan aki idősebb korban...

Szisztöp kérdése:

Van olyan aki idősebb korban kezdte újra a vezetést? Nagyon féltetek? 17 év után szeretném alig 1-2 szer vezettem csak jogsi után, aztán 17 évig semmi! Volt így valaki?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 22:12
 1/3 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
A feleségem hasonló cipőben járt, bár ő csak 8 évet hagyott ki, és előtte viszont vezetett. Kicsit noszogatni kellett, de teljesen visszarázódott.
2012. júl. 17. 22:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Anyám 30 évesen szerezte meg a jogosítványt. Ő sem vezetett szinte soha, mert eleinte mindig csak apám vezetett. Amikor a bátyám betöltötte a 17 éves kort, akkor ő is beült a volán mögé, így még inkább nem volt rászorulva, hogy vezessen. Később én is 17 lettem, én is megszereztem a jogosítványt. Ekkor már inkább vagy én vagy a bátyám vezetett, ha mentünk valahová. Hiába győzködtük anyámat, már nem volt hajlandó beülni a volán mögé. Persze a papír mindig ott lapult a táskájában, mert azért arra mindig figyelt, hogy időben meg legyen újítva. Aztán amikor 50 éves volt, hivatalosak voltunk egy lagziba. Rajta kívül mindenki fogyasztott alkoholt, így kizártuk magunkat a vezetésből (persze megbeszéltük, hogy ki fog vezetni, de volt egy kisebb félreértés). Ott volt hajnali 4 óra indulni kellett volna már hazafelé, de senki nem mert vezetni. Fél órás győzködés után rávettük anyámat, hogy vezessen ő. Kb. 25-30 km távolságról volt szó. Először nagyon izgult, folyton lefulladt, de a végére egész jól belejött. Annyira kedvet kapott, hogy elhatározta, hogy újra vezetni fog. Lelkesen gyakorolt egy parkolóban, most 59 évesen már teljesen rutinosan vezet. Ha hozzám vagy a bátyámékhoz jönnek vendégségbe, akkor már szinte csak ő vezet (apám nagy örömére, hiszen így lecsúszhat egy-két sör).
2012. júl. 17. 22:33
 3/3 anonim ***** válasza:

drága jóanyám 40 évesen szánta rá magát a jogsira. előtte is lett volna vagy 1000 lehetősége, de pont akkor lett neki új barátja, így neki akart bizonyítani, h megszerzi végre valahára. 3. próbálkozásra meglett. első kalandján lezúzta a jobb első lámpát, azóta nem vezet. ennek már 10 éve.

nekem 1 hónapos a jogsim, de már most meg vagyok őrülve a vezetésért.

hamarosan lesz saját autóm, és mivel olyan elhivatott vagyok, és szeretném ha anyám majd az unokáit autóval fuvarozgatná az úszásra meg a gyöngyfűző szakkörre, így kvázi újra megtanítom vezetni. ha hagyja magát. az a baj vele, h eléggé fosós. nem mer közlekedni.

kiskoromban ő tanított beszélni, járni, enni, írni, biciklizni, cipőt kötni, és minden másra. azt hiszem, hogy most én tartozom neki legalább ezzel az 1 dologgal.

2012. júl. 18. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!