ETZ 250 fogyasztását hogyan csökkenthetem?
Itt elsősorban a vezetési stílusra gondolok.Én 3-4 ezres fordulattal elketyegek 70-80 környékén szoktam vele utazni az 5dik sebességet csak autóúton használom ahol lehet menni is azért.
A lényeg melyik a jobb mint mikor ketyegek vagy mikor üveghangon húzom neki?
Frissen vettem aztán még tanulnom kell pár dolgot :)
Hidegben kinek hogy indul legkönnyebben?
ETZ nem nagyon fog 3-3,4 liter alatt enni. Olyan fokozatban és sebességgel haladj, hogy kb harmad gáznál tovább ne kelljen húzni neki, de azért ne érezd, hogy erőlködik a motor.
Esetleg próbálkozhatsz azzal, hogy a megfelelő módon vizet adsz neki, így javítva a hatásfokát, de konkrétan ETZ-vel nincs tapasztalatom. Ha érdekel, leírom részletesebben, hogyan kell.
Tudom hogy 3,5 -4l alá nem lehet levinni a fogyasztását,Én legalább 4 literig akarom alávinni mert ahogy most nézegetem picit többet eszik mint 5 liter ,pedig minden gyári rajta.
Szóval akkor a 4-4,5 ezres fordulaton a legjobb a fogyasztása,mikor csak egy picit üveghangú? :)
Na meg van az egyik oka hogy sokat eszik és még a gyertyám is fekete.
A súber tű legaljára van rakva most fölülről a második lehetőségbe akasztottam be és semmivel sem gyengébb a gép.
#6 te városi tajparaszt
ellent mondasz magadnak
paraszott a gyárba....
enniy eszed van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!