Segédmotoról szeretném lerakni a jogsit, van e rutin vizsga?
Miért ne lenne rutin vizsga?
Nyugodj meg lessz rutin vizsga!
ha van kismotorod akkor gyakorolj vele sokat.
Elösször az állás, elindulás.Felváltasz 3 ig majd vissza. aztán gyök kettőben kerülheted az általad kitalált akadályokat ha olyan helyen gyakorolsz.
Van rutin, meg vizsga is belőle.
Ami valamivel egyszerűbb mint az A kategóriáké.
Am 49kg-os motorral tényleg baromi könnyű lehet megcsinálni :D
Én 100kg-os kis endúróval csináltam Ak-t. Előttem motoroztam, de baromi könnyű volt vele kerülgetni a bójákat. Pálya felén is meg lehetett vele fordulni :D (ugya van amikor kört kell menni, 2 vonal közötti területen, na azt ha képzeletben megfelezem még ott is meg tudtam vele fordulni :))
Én 215kg nehéz kawasakival vizsgáztam.
Az első két nap mivel elösször ültem át nagy mocira és csak vizsgapályán mehettem meg nem tudtál vele gyorsan menni azért nem tagadom a csuklóimnak megeröltető volt de így is játszva leraktam mert szeretek is motorozni meghát megy is a dolog! :) Szóval Én egy peret sem szenvedtem a rutin pályán hanem nagy vigyorral a képemem küldtem :)
Ha még nem is jelentkeztél akkor bizony még messze van a rutin.
Legalábbis iskola függő, ugye kresz tanfolyam valahol 1-2 hét, valahol meg 1-2 hónap...
Az nem sok.
Aztán amint megvan, még aznap hívd az oktatót.
Aztán közbe csinálhatod az elsősegélyt is.
Meg persze ha elkezded a tanfolyamot akkor a suliban érdeklődj az oktatókról, aztán nem árt megérdeklődni hogy melyik a legjobb oktató, meg hogy melyik ér rá legtöbbet.
Meg természetesen elérhetőségüket elkérni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!