Volt valakinek bérelt autókülönlegessége? Jó meglepi lenne?
Párom nagyon odavan ezekért a régi amerikai autókért, pl. dodge, meg ilyenek (én annyira nem értek hozzá). Elvileg Hintó megy érte, majd jönnek értem. Szerintetek jó meglepi lenne, ha egy ilyennel mennének érte:
Pécsett tudnék kölcsönözni, tud valaki itt ilyen helyet?
Volt ilyen autója valakinek? Megéri?
bocs, áthelyezték... esküvős témakörben írtam, nem tudom, miért kell helyezgetni..
akinek nem világos, azért írom, hogy nem én vagyok a gyépés... :/ na mindegy
szóval esküvőről van szó
első! komoly?
mennyiért lehetne egy ilyet kölcsönözni mondjuk 3 napra?
esetleg tudtok még hasonlókat mondani??
tényleg nagyon nem értek hozzá :(
Keress amerikai auto klubbokat, es ha van meg ido az eskuvoig, akkor talalkozokat a kornyekeden. Ott sok ilyen es hasonlo auto tulajdonossal fogsz talalkozni es ha szepen mosolyogsz es felajanlasz v.mi kompenzaciot (penzt:) akkor lehet hogy lesz valaki aki hajlnado kocsikazni nektek.
Nekem van ilyen autom, de en kulfoldon elek (nagyon messze) de ha a kozelben lennek biztos hogy benzinkoltseg plus egy jo kis lagzi vacsora elleneben elvallalnam hogy furikazom az ifju part;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!