Aprilia sr50, szerintetek ez a tuning mennyit dobna a teljesítményén?
MALOSSI MHR RACING 70CC AC minarelli fekvő-Hengerszett
MALOSSI (HPC) MHR minarelli-Főtengely
STAGE6 DELLORTO 19MM sr r-Karburátor
MALOSSI MHR RACING-Membránház
Malossi -MHR- Variátor minarelli
Szernintetek ezekkel a cuccokkal mennyi lenne a végsebessége?
100-120 közt ha veszel hozzá normális sportkipufogót ,és nem árt ha iridiumos gyertyát is veszel hozzá na meg a keverékolajnak használhatsz stil olajat vagy akármilyen full szintetikus olajat.
Szíjat meg kuplungot is nézz rá erősebb fajtát ha tudsz mert azokat darálni fogja és a gyári visszacsapószelepet cseréld ki karbonlaposra mert a nagyobb teljesítménytől beletörhet,én is karbonlapot használtam és hidd el megéri!
Igen,van hozzzá egy giannelli silencers sportkipufogó,amit felujításkor fogok rászerelni,és eddig is ezt a fullszintetikus olajat használtam (Agip City Hi-Tec 2T)
Tudom hogy szíjat és kuplungot is kell rajta cserélni!
Szíj: Malossi X Kevlar
Kuplung: KUPLUNG STAGE6 TORQUE CONTROL
Jó sok pénzedbe lessz a robogó!
Számolj rá ha elakarod adni akkor nem fogsz kijönni abból a pénzből amennyit ráköltesz .Magyarul csak saját magadnak érdemes tunningolni.
És ezek a kis robogók arra jók hogy max 80 km/h legyen a vége mert felette már nem az igazi.ha felülsz egy igazi nagymocira csak akkor érzed majd a különbséget.Meghát nem gyorsaságra tervezték ezeket ,a gumikat, a fékeket , a felfüggesztést.Meg tudod az nagy gáz ha mész vagy 80-90 nel és a dugó megszorul mert akkor besatuzol és nincs az az isten hogy ne perecelj el.Ezeket váltós motoroknál kuplunggal kezelhető.Szóval ezért is lényeg a jó kenő olaj.
Üdv!
Én a helyedben nem tuningolnék rajta semmit!! Barátomnak is tuningolt az sr-je, de csak a baj van vele (már bánja az egészet), a másik meg, hogy ha egyszer mégis eladnád nincs az az ember aki megveszi a tuningolt motort, tapasztalat!
Szerintem az sr alapból egy nagyon jó kis motor, szerintem teljesen jól megy, nem kell cifrázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!