Miskolcon melyik autósiskolást tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 13:17
1/3 anonim válasza:
Én a balogh oktató kft-t ajánlom neten fent van nézz utána! Itt csináltam még anno az M kategóriát és most nem túl régen a B-t is az oktatók nagyon jók, lehet menni gyakorolni kreszre amikor csak akarsz számítógépen fent van nekik a vizsgaprogram de el kell menni érdeklődni ha majd a nagymotort csinálom tuti oda megyek vissza
2/3 anonim válasza:
Árvai autósiskola a legjobb az egész országban. Nagyon jó fej oktatók. Az elméleti oktatás olyan, hogy ha odafigyelsz az órákon és csak egy kicsit átolvasod a könyvet akkor már meg is van a vizsga. Én nagyon tudom őket ajánlani! [link]
3/3 lujza86 válasza:
A Prost autós iskolát ajánlom!Tízen voltunk a csoportban,mindenkinek elsőre sikerült a KRESZ,B kategóriából.Szerintem ez sokat mondó.Minden fizetni való korrektül le van írva a honlapjukon,nagyon kedvesek,rendesek,és olcsók.Árvai,Tóth...ezek 30-50e Ft-tal többe kerülnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!