Trabant 1.1-ben van már üzamenyagszintmérő? Sokat fogyaszt ha kicsit " gyorsabban " megyek vele?
Gyorsabban,mint....?
-Ha kinyomod a szemét,hajlandó 10-12-t is benyelni.
Van benne szintmérő,igen.
-Amig lesz alkatrészellátás,egyre lepukkantabb állapotban.
Van üzemanyagszintmérő, ráadásul LED-es.
120 feletti tempónál szerintem 10 liter felett fogyaszt.
Még sokáig lesz kapható, de valószínűleg egyre drágábban.
Tapasztalatok: Hobbyautósoknak kiváló, viszont mindennapi használatra mára már úgymond alkalmatlan és drága is. Mivel ezt a típust 1 évig gyártották, kevés alkatrész van hozzá, és az is nagyon drága. Egy jó állapotú 1,1-es áráért inkább ezeket ajánlom: VW Polo, VW Golf II, Opel Kadett E, vagy esetleg Škoda Favorit. Persze ha ez a dolog nálad Trabant-szerelem, akkor vágj bele, bár nem lesz olcsó. Viszont akkor már inkább a 2üteműt ajánlanám.
Utolsó hozzászoló: Mit szólnak hozzá a mai forgalomban? :)
Tudod vele tartani a forgalom tempóját ?
Mivel kicsik a sebességi fokozatok, jól gyorsul, így városban tudom tartani a tempót, piros lámpánál a 'bambább' autóstársakat még simán le is gyorsulom kb. olyan 30 km/h-ig. Lakott területen kívül már érezhető a lóerők hiánya. Autópályát még nem próbáltam, nem is akarom. A gond inkább az intoleranciával van. Szeretnek elémvágni, mindenáron megelőzni, meg ilyesmi. Pedig mióta katalizátorom van, büdös sem vagyok. :-D
Mindennapi használatra nem érdemes Trabantra áldozni amúgy, az, hogy nekem megvan még, annak két oka van: a Trabant-szerelem és az, hogy ez az autó nagyapai örökségem. A Trabant manapság már inkább mánia, mint gazdaságos autózás. Aki olcsó és jó autót akar, az inkább azok közül válasszon, amiket már fentebb említettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!