Katalizátort szeretném kivenni, és helyére egy csővet rakni, ettől a kocsinak lesz jobb hangja?
Hibakód azért világítt,mert azt érzékeli,hogy galyra ment a katid.Nekem mikor visszatettem a GSI n a katit,elaludt a hibakód.
Ha már tök mindegy a talicskának,ne szarozz,vágd le a leömlőnél a csövet :)
Ha kiveszed a katit,attol nem fog durrogni.Kicsit élessebb hangja lesz,mert hiányzik a rendszerből az ellenállás a gáznak.Nem tudom mien gyujtása van a Fiatnak,de nézelődj abba az irányba.
A megszakíttós régi autók,pl kis polski lada stb,akkor durrogtak,ha sok volt az előgyujtás
Az ilyen autók inkább szánalmasak az utakon mint sem "menők".
Már leírták a választ, hogy mit tehetsz, te tudod.
De a környezeted valószínűleg nem fogja úgy díjazni, mint te...
Remélem egy halom spoiler, sötétített üveg is van.
Na meg olyan hangszórók, amitől szét akar esni az autó.
A durrogást egy másik rotorral lehetne elérni, de ez lehet hogy csak a karbisnál működik..
Méghozzá olyan rotor kellene, ami rugós. A rugó azt a kis lapkát húzkodja, ami továbbviszi a szikrát, az elosztó fedélre. Asszem a régi Golf GTI-ken ilyen volt, mert ott így oldották meg a leszabályozást.
Lehet nem nagyon érthető a leírás, meg nem túl szakszerű, de talán ezen a vonalon már el tudsz indulni, durrogás ügyében! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!