Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor vagy auto jogsi?

Motor vagy auto jogsi?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Szerintetek a nyári 170ezremböl melyik erne meg jobban?Ha a motor akkor kell venni egyet ami 170ert eleg regik vannnak es gondolom nem olcso a fentartasa.Ha az autot valasztom aklor anyam hundai elantrajat(2.0 benzines) hasznalnam ami nem sokkal eszik tobbet mint egy enduro vagy gyorsasagi amit szeretnek.Varom az otleteket:).

#Motor.jogsi
2012. júl. 10. 20:33
 1/7 A kérdező kommentje:
A helyes irasi hibakert bocsi,telorol vagyok:)
2012. júl. 10. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
autóra tedd le először szerintem, az hasznosabb, ma már szinte alap amúgy rengeteg munkahelyen is követelmény, gondolj a közeli jövőre is. Persze ha motorozni akaresz akkor majd aztis leteheted, de az autó az fontossbb szerintem, főleg ha van is már mit hajtani. 170 ezerből a jogsi után már nem igazán marad olyan motorra pénz amilyet te akarsz, még a jó 125-ösök is 200-ért vannak, akár gyorsasági, akár enduro
2012. júl. 10. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
motort csak 21-től teheted le ha nincs legalább 2 éve 125ccm-re jogosítványod. +motorvizsgára kell minden protektoros ruha, ami nem olcsó
2012. júl. 10. 20:42
 4/7 A kérdező kommentje:
125os motorra gondoltam a motorvetelnel:).De en is jobban huzok az auto fele.koszonom szepen a valaszokat!:)
2012. júl. 10. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha 125-ösre csinálnád a jogsit akkor mindenképp B kategóriát csináld, autóra. Aztán utána különbözeti vizsgával, jóval olcsóbban meg lehet csinálni az A1-et, ami 125ccm és 11kw-ig jó.

Meg amúgy is szerintem jobb ha először megcsinálod a B-set, aztán meg később motorra.

Autó azért hasznosabb, bár kevésbé élvezetes. Meg biztonságosabb is, ami kezdőként jó lehet. Autóval hozzászoksz a forgalomhoz, utána motorral sokkal könnyebb lesz.

Nekem majd 3 éve van B-s jogsim, motorra most csináltam, hát elég nagy előny volt hogy a forgalomra, táblákra, meg minden szarra nemigazán kelletett külön figyelnem mert már hozzászoktam :) P

ersze lazán meglett minden, autónál anno paráztam, nagyon kelletett koncentrálni is mindenre(persze az is meg lett elsőre) de ez semmi nem volt már ahhoz képest :)

2012. júl. 10. 21:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm szépen!Akkor nyár végén irány auto jogsi^^
2012. júl. 10. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
B és utána mehet a "B125" !
2012. júl. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!