Motor vagy auto jogsi?
Ha 125-ösre csinálnád a jogsit akkor mindenképp B kategóriát csináld, autóra. Aztán utána különbözeti vizsgával, jóval olcsóbban meg lehet csinálni az A1-et, ami 125ccm és 11kw-ig jó.
Meg amúgy is szerintem jobb ha először megcsinálod a B-set, aztán meg később motorra.
Autó azért hasznosabb, bár kevésbé élvezetes. Meg biztonságosabb is, ami kezdőként jó lehet. Autóval hozzászoksz a forgalomhoz, utána motorral sokkal könnyebb lesz.
Nekem majd 3 éve van B-s jogsim, motorra most csináltam, hát elég nagy előny volt hogy a forgalomra, táblákra, meg minden szarra nemigazán kelletett külön figyelnem mert már hozzászoktam :) P
ersze lazán meglett minden, autónál anno paráztam, nagyon kelletett koncentrálni is mindenre(persze az is meg lett elsőre) de ez semmi nem volt már ahhoz képest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!