Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson Star-ról vélemények?

Simson Star-ról vélemények?

Figyelt kérdés

Megéri még Simson Star-t venni? Ti mennyit adnátok érte? Van valakinek tapasztalata ilyen típusról?

Ja, és kezdő motornak lenne.

2012. júl. 10. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem maga a robogó műfaj nem érdekel, nem szeretem őket a budi üléspozíciójukkal, a csak alul levő vázukkal, kettő ütemükkel. Még akkor sem, ha képes vagyok az ötven köbcentis géposztályban is lelkesedni, és nagyra értékelem ezeket a dolgokat is. (Annyira, hogy szeretnék egy veterán ötvenes, lehetőleg négyütemű kismotort egyszer, de annyira már nem, hogy egy rendes motor árát adjam érte.)
2012. júl. 10. 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Star mióta robogó amúgy? Nem kevered a Schwalbe-val?

Egy jó motorikus állapotút megéri, annak ellenére, hogy a legfiatalabb is több mint 30 éves. Ez is azt bizonyítja, hogy szinte kinyírhatatlanok.

Minimális karbantartást igényel mint minden gép, de ezt maradéktalanul meg is hálálja.

Szomszédomnak van Star-ja... Tavaly tavasszal beakarta indítani... Nem sikerült. Azóta a kis konyha előtt áll ugyanazon a helyen.

Ennyit jelent, ha néha átnézi az ember.

Talán majd, ha úgy hozza a sors megszabadítom tőle :D

2012. júl. 10. 11:59
 3/9 anonim ***** válasza:

"Star mióta robogó amúgy? Nem kevered a Schwalbe-val?"

A "svarbli" is váltós,de mindegy. :)

2012. júl. 10. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha nem mondod hülyén halok meg...Komolyan :'D

Azért írtam mert "robogónak" a Schwalbet szánták, a teljesen burkolt külsejével.

A Star meg egy átlagos motor.

2012. júl. 10. 12:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Szóval attól robogó a robogó,hogy burkolt a külseje? :) Akkor ha egy Jog-ról lerugdosom az idomokat,akkor az már nem is robogó?
2012. júl. 10. 12:51
 6/9 A kérdező kommentje:

A robogó attól robogó, hogy nem kell váltani. ;)

De ezeket a kávédarálókat hagyjuk.

Star-ról még vélemények?

2012. júl. 10. 17:10
 7/9 A kérdező kommentje:
És mennyit adnátok érte?
2012. júl. 10. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
50 ezret.
2012. júl. 10. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyébként van Star robogó, csak ez a gyár későbbi rövid idejű újraindulásának a műve. Vár nem sok köze van a Starhoz, de a nevet ráaggatták.

Ő lenne az: [link]

2012. júl. 10. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!