Szigethalom környékén (pl. Tököl, Taksony, Szigetszentmiklós, . ) hol lehet vezetni?
én a helyedbe meggondolnám mert apukád jogsiját elvennék,pénzbírság,büntetőpont,neked meg egy jó ideig nem lehetne jogsid.a rutinpályákra nem lehet bemenni???mert én mikor tavaly csináltam még lehetett.keressetek egy nagy elhagyatott placcot a tököli reptér körnékén biztosan találsz.
csak vigyázz hogy azért az maradjon meg technikába amit az oktató mond mert ő azért oktató
Keressetek egy kerítéssel körülvett magánbirtokot, ahol apukádnak ismerőse van és beengednek.
Nem szeretnék vakon ítélkezni, de apukád felelőtlen ember! Ne vezess addig közúton, amíg nincs jogosítványod még akkor sem, ha apukád megkorbácsol érte! Egy dolog, hogy veszélyezteti a saját jogsiját, de gondolhatna rád és a többi közlekedőre is! NE VEZESS közúton, hacsak apukád nem hivatásos oktató!
köszi a választ, de ezzel kicsit belegázoltál a lelkivilágomba...
1, nem is ismered, így semmi jogod véleményt mondani róla
2, több, mint 20 éve vezet, ugyanis kamionos Európában, szóval szerintem egy kicsit átlagon többet vezet (3-4 hetente jön haza 1 hétvégére, addig folyamatosan vezet) és mivel ebből kifolyólag van némi tapasztalata, szerintem azért tud nekem segíteni...
3, természetesen nem főúton vezettünk, hanem egy elhagyott helyen, ahol SENKI nem jár...
4, szerintem nagyon rendes tőle, hogy elvisz engem vezetni, hogy legyen gyakorlatom, és ne húzzanak meg 12-szer a vezetésen
hát kb ennyi... de azért köszi a válaszodat, hasznos volt csak ezt a felelőtlen részt a helyedben magamban tartottam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!