Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csak 63-65 a derbi...

Miért csak 63-65 a derbi sendám végsebessége?

Figyelt kérdés
Úgytudom h semmi tuning nincs rajta azt viszont nemtudom hogy a fojtás benne van a kipufogoba azt megtudnám nézni szétvágdosás nélkül?
2012. júl. 8. 22:09
 1/7 anonim válasza:
Milyen első és hátsó lánckerék van rajta? a folytás a hengerben lehet a kipufogónyílás részénél kör alakú vagy ovális? Körnek kéne lenni, ha nem akkor az folytott. kipufogódobot szét lehet szedni, abban is lehet sok kis cső meg minden én azokat is kiszedtem és jobb lett. Membrán ha 3 ablakos lecseréltem 6 ablakosra, karbit jól be kell állítani, esetleg nagyobb fúvókákat bele. a kipufogót nem kell szétvágni szerintem.
2012. júl. 9. 22:44
 2/7 A kérdező kommentje:
első fogaskerék 13-as a hátsó 63-as,a kipufogot a hengernél kell nézni?
2012. júl. 10. 09:25
 3/7 anonim válasza:
Akkor a hátsó lánckerék a gond, vegyél rá másikat. enyém 13-53-al ment 80 körül.
2012. júl. 10. 12:15
 4/7 anonim válasza:
leszeded a kipufogót és a kipufogónyílásnál belenézel a hengerbe. Ott vagy ovális vagy kör alakú a lyuk. Ha kör alakú akkor jó, ha ovális akkor fojtott.
2012. júl. 10. 12:17
 5/7 A kérdező kommentje:
kör alakú
2012. júl. 23. 09:29
 6/7 anonim válasza:
Hátulra kb 10 foggal kisebb lánckereket vegyél és meglátod jó lesz.
2012. júl. 23. 14:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Folytott henger volt és az áttétel se a legjobb volt köszönöm a segitséget:D
2012. okt. 23. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!