Készíttetnél az autódra, motorodra olyan fényezést, amitől úgy nézne ki az egész, mintha csupa rozsda lenne?
Figyelt kérdés
mint egy teljesen átrozsdált, rohadt roncs lenne. Persze igényesen megcsinálva.2012. júl. 8. 15:32
1/6 anonim válasza:
hidd el ha az egész felületet tennéd rozsdássá baromi ronda lenne, csak a sarkokra kénem, kerékjáratokra
de bevállalnám főleg ha mercedesem lenne, amire 30év rozsdaszavatossági garancia van. aki ezt tudja szerintem az picit bámulná :D
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
igen, ilyesmire gondoltam! Lepukkant kinézet, de amúgy tökéletes állapot minden szempontból
2012. júl. 8. 17:00
4/6 anonim válasza:
Sztem baromi ocsmány ez a stilus. Ilyenre 100 h nem adnék ki pénzt. Inkább tedd szebbé az autódat, ez a rat dizájn sztem elég gáz.
5/6 anonim válasza:
Ha hozzájutnék egy lepukkant Csepel 250-eshez, akkor biztosan. Jelenleg épp tárgyalásokat folytatok egy úriemberrel, akinek van és lehet eladná.
Ha sikerül megszerezni, akkor a rozsdás lemezek megmaradnak, a futóművet, fékeket + a blokkot felújítom, átszerelem elektronikusra a villamosságot és azzal fogok polgárpukkasztani az összes veterántalálkozón. :P
6/6 anonim válasza:
Ez a rat stlye csak a show kedvéért van, én meg használni veszek autót, úgy hogy köszönöm szépen, de ezt inkább meghagyom azoknak akiknek van kerete arra, hogy ilyesmire szórja a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!