Jelenleg h7es xenonom van. Ha kiakarom cserélni az izzót h1esre, akkor egész szettet kell vennem trafóval, vagy elég izzót vennem?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 18:33
1/7 anonim válasza:
komám te nagyobb hülye vagy mint 3 bakter.....
h7 re nem tudsz betenni h1est :D
2/7 A kérdező kommentje:
komám azt értem, de ha rendelni akarok dayline lámpát, tudod az a ledsoros, abba h1es kell. na de most van xenon szettem, csak h7es. elég ha csak izzót veszek vagy kell újra trafó is, szal szett?
2012. júl. 4. 00:32
3/7 anonim válasza:
menetfényre gondolsz???
a csomagba benn van a hozzá való cucc
a sima tompított égőhöz semmi köze.....
de majd szerelő v villanyszerelő beköti neked
első voltam :D
4/7 A kérdező kommentje:
nem úgy értem. most alap lámpám van, abba a tompítottban van xenon(H7). szóval van xenon szettem, de h7es. de ha rendelnék egy ilyen dayline lámpát, aminek a tompítottja H1-es, akkor csak izzót kell vennem(H1), hogy azt xenonozzam be, vagy egész szettet, amiben trafó is van? szóval nem akarok szettet venni csak izzót, ha meglehet úgy oldani :D
2012. júl. 4. 12:19
5/7 anonim válasza:
ez vmi furcsa cucc lehet, emrt a h1 tiszta más mint a h7
(pl. a jack dugót se az usb portba dugod be....:P)
6/7 anonim válasza:
Fogd már fel, hogy komplett másik fényszórót akar venni az ember!!!
7/7 anonim válasza:
Ha ilyenfajta lámpát veszel és abba h1-es izzó van de neked h7-es xenon izzód van akkor vagy az van, hogy veszel egy ugyanolyan lámpát h1-es foglalattal kialakítással vagy veszel egy komplett h1-es xenon szettet. üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!