Meggyire lenne betörhető egy ilyen ablak?
Egy átlagos autónak fólia nélküli oldalt, üveg ablakai vannak ezt egy téglával vagy basketball ütővel simán ki lehet törni. Ha az ablakot például ugyan olyan vastagságú plexivel helyettesítem akkor az mennyire lenne betörhető? És ha még pluszba biztonsági fólia lenne rajta?
Be lehetne törni ?
Basketball ütő :DDDD
Kosárlabdában nem használnak ütőt, már ha azóta nem írták át a szabályokat :DDD
Bocs, muszáj volt.
szerintem felesleges macera. ha be akarják törni akkor be fogják törni. a plexit pedig még könnyebb is betörni mint az üveget (legalább is ha ugyanolyan vastag) annyi előnye van csak hogy könnyebb mint az üveg és nem is robban szét szilánkokra. próbáld ki hogy egy darab üveget vagy egy darab plexit tudsz e könnyebben eltörni.
egy jó riasztó többet ér.
Polikarbonát! A tömör polikarbonát fényáteresztése jobb, mint a hagyományos üvegé, törésállósága kimagasló, szinte törhetetlen. Az tuti, hogy balesetnél se törik ki, ez nem tudom jó-e, vagy rossz. A legtöbb törésbiztos műanyag az polikarbonát (PC), és nem plexi (PMMA)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!