A rendőrök mennyire foglalkoznak azzal ha a motorom 50 helyett és 70ccm-es és 11kW-os?
ma 15:23
Csak hogy melletted álljak tessék itt egy utcai 207-es babetta blokk 101km/h a vége és csak húzni kell neki!
http://www.youtube.com/watch?v=dZ04IXY5YLU&list=UUZUbOPy_F0b..
10. válaszoló:
Miért baj ha nem gyári kipufogó van rajta? Manapság sokan vesznek a robogójukra sportkipufogót.
Hülyeséget írtam bocsi,de a a gyárival nem hangos és tudod hogy milyen dilók a rend őrei.
Azok a kis babetták kemények :) pont rá szabott sport kipufogó meg gondolom máshol is megpiszkálták... Mikor olyan gyorsan ment azt azért leejtős úton nyomták :)
Szép moci!
A leírtak alapján megvenném ha csak kismocira lenne jogsim :)
Én korlátlannal 3napja vettem egy 250 etz-zét! :)
Figyu!
Ha megakarod venni,kérdezd meg hogy miért ,beszélgess az emberrel egy picit és csak akkor vedd meg ha kategoriaváltás miatt cserél mármint az hogy sokkal nagyobbat vesz helyette .
Nekem is nagyon tetszik, és csak M kategóriából van jogosítványom.
Én nem csak akkor venném meg ha a tulaj kategóriát szeretne váltani.:) Lehet hogy például típusváltás miatt, mert supermoto-t szeretne(Én is robogóról ülök rá erre), lehet hogy családi okok miatt mert házaspáré a motor és mondjuk elváltak, lehet anyagi okok miatt, ugye ott az említett nagyobbra váltás és még sok egyéb oka lehet az eladásnak, de persze mindenképp rá fogok kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!