Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » ETZ250 berugókar nem hajtja...

ETZ250 berugókar nem hajtja meg a mocit, Mi lehet a baja? Érdemes betolnom és úgy mennem vele?

Figyelt kérdés

2012. júl. 8. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, én kis ETZ-vel jártam így, hogy rárúgtam és semmi, de nekem a főtengely végén lévő fogaskerék lazult le, és az miatt forgott el üresen. De ilyenkor betolni se lehet.
2012. júl. 8. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Sok minden baja lehet. Pl van ott egy rugó és kúposfogaskerékhaz hasonló körmös szerkezet. Ha pl a rugó törött vagy nem megfelelően van berakva akkor ezt tapasztalaod.

Ha motorozni akarsz vele akkor "érdemes" betolni. Ha gondolod tologathatod csakúgy magában is, edzésnek nem rossz, de motorozásnak nem túl szórakoztató :)

2012. júl. 8. 10:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget,majd valamikor szétszedem,de addig tilitoli ha tudom.

Amúgy nagyon jó kis gép 3 napja vettem nem kevés pénzért,és ez picit elkeserített hogy nem tudom berúgni,mert én már csak használni szeretném a gépet és direkt olyat vettem amihez még nem volt hozzányúlva és kevés km van benne.

Széles utat!

2012. júl. 8. 12:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Na mai tapasztalatom is meg van :) egy bontatlan blokkhoz kellett hozzányúlnom :) Én vettem el a szüzességét :)

A kis kinyomó rugóval volt a probléma... a fedél visszarakásnál nem is néztem a kuplungot szal úgy raktam vissza mert azthittem nem kell hozzányúlni,most meg kuplungom nincs de nem baj majd holnap megcsinálom :)

2012. júl. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!