Milyen véleménnyel vagytok a VW Golf II-ről és III-ról?
Főleg tapasztalatokat szeretnék és véleményeket. Fogyasztás, kényelem, megbízhatóság/szervízigényesség...
Esetlegesen még az is érdekelne hogy hasonló pénzért, milyen, jobb ár-érték arányú autót ajánlanátok?!
Előre is köszönöm!
nem jók,inkább vegyél arra a pénzre Opel-t ami sokkal megbízhatóbb és szebb is. Persze ha neked a golf tetszik vegyél golfot
Kívülről nincs bajom velük de belül....hát istenem. (saját vélemény)
Nekem volt egy 1986-os 1,6-os TD Golfom,1997-ben vettem.Nekem nagy élmény volt a Wartburg után..
Viszont az üzemeltetése drága volt,ha valami elromlott akkor az alkatrész nagyon drága volt.Így inkább megváltam tőle ,most Suzukim van.Csak benzinre kell költenem.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A Golfok tetszenek, de nem tudok fenntartani hosszútávon egy nagyon szervízigényes autót, viszont most lesz szükségem egy autóra és így spórolni sem tudok tovább.
Milyen autót választanátok, 200-250'000 forintos keretből ami minden szempontból a legjobb mutatókat adja? Nekem eddig Lada Samara-m volt, így igazából nincs nagyon fogalmam nyugati autókról. Egy fenntartható, több szempontból is megbízható autóra lenne szükségem, ami ha lehetséges kényelmi szempontból sem utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!