Te vezetnel friss jogsival igy?
A tortenet ott kezdodik, hogy Angliaban elek parommal. (En vagyok a noi fel:D) Hazajottem Magyarorszagra a jogsi megszerzese celjabol, mert annyira nem vagom a nyelvet, hogy a kresszen atmenjek odakinn) A heten sikerult a vizsgam es mire parom hazaer a jobbkormanyos angol autoval, addigra a kezemben lesz a jogsi. Szeretnek neki hazafele segiteni, es ha balos lenne az auto, nem is tetovaznek rajta. Jobb kormannyal jobb oldalon.....2 hetet lesz itt, aztan egyutt megyunk haza. Mindenkeppen be szeretnek ulni az autoba kicsit, mert barmilyen veszhelyzet adodhat utkozben, fel szeretnek ra keszulni, hogy ha veletlen en kenyszerulok vezetni, akkor menjen a dolog. Mielott jottem volna Magyarorszagra, beultem Angliaban az autonkba kicsit. Osszesen 2x vezettem kis utcakban rovid ideig. Nekem nem volt gond egy 5-10 perc utan, hogy bal kezzel kell valtanom, viszont az auto bal odalat kevesbbe ereztem. Parkolast mar meg se mertem probalni. Tavaly mar hazajottem Mo-ra a jogsi miatt, de nem sikerult befejeznem akkor, igy most fejeztem be.
Arra gondoltam, hogy mindenkeppen keresnenk egy kihalt utszakaszt es ott kicsit mennenk meg tudok egy jo nagy betonplaccot, ahol gyakorolhatnank a manoverezeseket. Egyelore csak azert, hogy veszhelyzetre felkeszuljunk. Soha nem lehet tudni. Es attol fuggoen, hogy hogy megy, vezethetek en is hazafele egy picit autopalyan, ahol tok mindegy, mert tobb sav van, szembe nem jon auto, nyil egyenesen kell menni, semmi manoverezes. Csakis ilyen helyre gondoltam. Ugy szeretnek neki segiteni. Persze o nem aludna mellettem, csak fizikalisan pihentetne a labat, kicsit kinyujtozhatna es kozben haladnank is.
Egyelore o meg ellene van, igy latatlanba ugye mit lehet mondani:D
Te bevallalnad igy a vezetest a helyemben? Megengedned nekem, hogy vezessek, ha jol menne?
Megertem, ha nem, valoszinu en is nemet mondanek, de annyira szeretnek neki segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!