ÜDV! Van egy simson motorom, multkor mentem vele és egyszer csak a 3. sebbességbe nem akarta betenni. Betettem egy másodpercig hajtotta utána kidobta. Hallottam már erröl a karburátor alatti 8-as csavarral de mégsem tudom beállítani hogy jó legyen!?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 11:13
1/4 anonim válasza:
pedig ott kell állítgatni elég macerás mert nekem is az volt a baj a 4 sebességesen... be állítottam úgy hogy fajául vette az 1-2-3at a 4 még csak nem is reccsent semmi nem volt, utána próbáltam tovább állítgatni, meg volt a 2-3-4 és az 1 nem... a kettő közt kell meg találni egy pontot ahol minden sebesség van, csak vigyázni kell, mer ha letekered a 8as anyát, be ne lökd a forgató kart, de nálam nem fordult elő mert ahol van az olaj beöntő csavar, letekered, és ha tapogatsz nagy csavarhúzóval, vízszintesen ha be dugod kb. abba az irányba amerre van ez az állító csavar, akkor meg tudod támasztani vele, és nem fogod tudni benyomni, tehát lent van az anya, és a blokkon belül van egy állító csavar : [link] ehhez van egy spéci kulcs: [link] valahogy így néz ki, de ha nincs nem gond, mert az anya amit állítani kell azt kis csavarhúzóval is tudod forgatni azon a menetes száron, én is ugy csináltam sthil csavarhúzóval igaz kicsit nehezebb de annyit lehet forgatni amennyit kell, és csak negyed fordulatokat tekerj rajta, ha meg van akkor a 8as anya vissza teker, és próba, meg fogod látni miben változik ha rosszabb a 3.sebesség akkor az elenkezö irányba tekerd, de ha jól emlékszem a hátsó kerék felé kell tekerni ha a simo jobb oldalán állsz, de ha próbálgatod észre veszed hogy miben változott, és tényleg arra vigyázz hogy ne hogy be lökd a kis csavarhúzóval forgató kar állítót, de ha sikerül meg támasztani akkor nincsen semmi gond, azt is észre tudod venni, mer ha letekered a 8as anyát, és a másik oldalon óvatosan tapogatsz a csavarhúzóval abba az irányba érezni fogod, hogy ha meg piszkálgatod, akkor talán még egy kicsit mozogni is fog a másik oldalon, és azt kell akkor tartani hogy ne csússzon be, ha meg véletlenül be csuszik nincsen baj, csak akkor olaj le enged, dekni leszed... de ezt nem irom le ha nem baj
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Majd még próbálkozok vele!
2012. júl. 6. 09:50
3/4 anonim válasza:
neked kell harmadikba betenni, nem autómata :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ezzel sokat segítettél.. Egyébként meg tudtam csinálni hosszú próbálkozás után!
2012. júl. 9. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!