Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Válaszolnál erre a pár kérdésre?

Válaszolnál erre a pár kérdésre?

Figyelt kérdés

-Szerinted szépek a Simson S51-ek?

-Mennyire tartod megbízhatónak?

-Teljesítményével elégedett vagy?(50ccm)

-Az igaz,hogy minden motorozás után szerelgetni kell rajt valamit,mert megadja magát?

-Körülbelül mennyit fogyaszt egy 60ccm-s,kíméletes(50km/h-s tempó)mellet?

-Ha neked van,eladnád,vagy megtartanád,és miért?

2012. júl. 4. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Se szép, se csúnya. Normális kinézete van.

2. Ez az előző tulajtól és tőled függ. Már kis törődéssel is exponenciális arányban növekszik a megbízhatóság.

3. Nekem elég lenne, városon belül főleg pont jó.

4. Nem, ha már szerelgetni kell minden egyes alkalom után, az rég rossz.

5.60 ccm-eshez még nem volt szerencsém, de szerintem nagyon-nagyon max 3l.

6. Inkább szeretnék egyet, nem adnám el:D

2012. júl. 4. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:

1. A gyári kinézet a szerintem szép, az átalakított pedig nem.

2. Megbízható ha kíméled, karbantartod.

3. Normális állapotba világ végére elvisz.

4. Az a motor amit minden motorozás után szerelni kell, az elég lestrapált egy motor.

5. 3 liter körül.

6. Én is inkább szeretnék egyet. :D

5. kérdésedhez visszatérve nincs kíméletes tempó, csak utazósebesség.

2012. júl. 4. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Nem szépek ( egyéni vélemény)

2. Mint általában a simsonok - van amikor szerelgeni kell

3. Nem igazán érdekel 50ccm melett a teljesítmény, nem azért vette édesapám 20 éve. Szeretem és kész. ( "A" kat jogsim van, áll egy adrenalin bomba is a garázsomban )

4. Van simsonom, nem kell szerelgetni motorozás után. Illetve nem minden motorozás után.

5. Fogalmam sincs, szerény véleményem szerint nem éri meg simsont fejlesztgetni. ( Karbantartás persze kell, de "tuningolgatni" szerintem hülyeség )

6. Van simsonom - nem S51. Nem adnám el. Már családtag.

2012. júl. 4. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:

1. A gyáriak igen.

2. Gyári állapotban, belepiszkálás mentesen tökéletes.

3. Lehetne több is, de összességében elég.

4. Nem. Ilyen csak a tipikus megvágott sárvédős, kiherélt kipufogós, összereszelgetett hengerű, lelakott példányokkal fordul elő. Eredeti állapotú darabbal nem szokott probléma lenni.

5. 50ccm 50km/h-nál 2l körül, jó esetben akár alatta.

6. Csak volt 51-esem, 3db robogóm van (SR50), nem eladók.

Miért? A bontott blokkos, ütős kerekű jó lesz télre, a teljesen eredeti, suttogós hangú piros szezonra, a kockalámpás, 1993-as, tirisztoros, önindítós, katalizátoros ritkaság pedig nem szorul magyarázatra.:-)

2012. júl. 5. 17:32
 5/5 anonim válasza:

1. Igen, nekem tetszenek.

2. Megbízhatónak tartom ha gondját viseled. Sajnos könnyű kifogni olyat amit 100km-ként szerelgetni kell.

3. Igen elégedett vagyok.

4. Nem ha jó állapotba van a motor. Ha nem akkor totál szívás míg normálisan meg nem csinálod.

5. 60-assal még nem volt dolgom, de az enyém 50ccm 4 sebességes 2.5 liternél meg áll 100-on.

6. Ha jobb anyagi helyzetben lennék eladnám és vennék egy komolyabbat, de ameddig ez a helyzet nem változik tökéletesen meg felel.

2012. júl. 6. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!