Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövid felmérés! 15 válasz...

Rövid felmérés! 15 válasz kéne, válaszolnál pár kozmetikus kérdésre?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran jársz kozmetikushoz arc ügyben? Mennyire vészes az arcod?

Mennyit fizetsz, és hova jársz? (város)

Mit foglal magába a kezelés? Masszírozást is? (Nem csak arcon, hanem dekoltázson?)

Köszi!

2012. márc. 18. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy évben kb 6X.Annyira nem durva.

2900 Ft-ot,egy faluban.

Gőzölés,arctisztítás,ápolás.

Nincs masszázs.

2012. márc. 18. 11:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Évente 2x, kicsit pattanásos az arcom, de az előforduló egy-egy gríz szemet megyek csak leszedetni, pattanásokat nem

500 ft, szombathely

gríz szem eltávolítását és szemöldökszedést foglal magába, masszázs nincs

2012. márc. 18. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Kb. évente 1-2 alkalommal járok, mert nagyon miteszeres az orrom. Más problémám nincs vele. Egy Nyíregyházához tartozó kis faluba, ahol kb. 7000 Ft a teljes kezelés (gőzölés, nyomkodás), amiben masszírozás is van.

Emellett 2-3 havonta megyek szemöldökgyantára (400Ft), nyáron pedig a hónaljamat is gyantáztatom. (4-500Ft) 16/L

2012. márc. 18. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem járok kozmetikushoz. 1x voltam 16 évesen. Akkor nagyon gyulladt volt az arcom és 3500-t fizettem, Szegeden, 4 éve.. Most jó az arcom, itthon kezelem, időnként 1-2 pati van elvétve.
2012. márc. 18. 12:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz, várok még továbbiakat is.
2012. márc. 18. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:

2-4 hónaponta. Nem vészes.

1700-2000Ft azt hiszem. De ebben benne van a szemöldökszedés is.

Nincs masszírozás. Radírozás, gőzölés, tisztítás, nyugtató pakolás utána még 1-2 pakolás.

2012. márc. 18. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Háromszor-négyszer évente. Elég problémás a bőröm(szeborrea)

5000 Ft (Csongrád megye)

Gőzölés, arctisztítás, pakolások (Ilcsi termékekkel, több fajta) és 25 perc masszírozás (csak arcon)

2012. márc. 18. 14:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Havonta ha nem gázos akkor két havonta. Az orromon vannak picike pattanás szerűségek meg az államon szoktak nagyobbak lenni. 2600at (azthiszem) kisváros csongrád megyében

Gőzölés,maszkok,radírozás,nyomkodás,fertőtlenítés másik maszk :D

2012. márc. 18. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:

félévente kb.. elég mitesszeres, tág pórusú. néha kipattog a bőröm, mihelyt kinyomom, feldagad, gyulladt csomó lesz belőle, ami napokig nem javul..nem is értem..ha egyszer sikerült kinyomni belőle, hogy akkor miért kell feldagadnia, meg begyulladni, ha tiszta a kezem, meg az arcom is az.. ja meg hegesedésre hajlamos.. kikészülök a hegektől. uuutálom őket.

3ezret, vidéken, masszíroz is, igen, de a dekoltázst nem, illetve ahol legutóbb voltam, 1 hete, ott kaptam dekoltázsmasszázst is, és ott 2800ftot fizettem.

2012. márc. 20. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!