Mennyi a vége 70 ccm-es robógonak?
Hát figyelj ez nagyo sok mindentöl függ. Ha nincs baja a motornak a végsebessége sík úton 60-90 között mozog. (persze most robogókrol beszélek.)
Ha raksz rá pár tuningot, akkor ez olyan 75-110-re növelhető, de ehez a megfelelő motor is kell.
Tudok segíteni a tuningban, csak elöbb mond meg milyen motorod van :)
Hm :)
Köszönöm.
Igazából most akarok venni csak 50-esre van jogsim...
Milyet érdemes venni? És milyen tuningogra gondolsz ?
Helló! fogadd el amit egy 50 es tud nyújtani vagy vegyél 125-öst. Lehet tuningolni én beleástam magam nagyon polini malossi hebo stage6 mindenféle tuning cég van DE! a nagyobb teljesítmény jobban igénybevesz mindent maga a robogó felépítése sem olyan hogy 110km/h-val biztonságosan lehet menni vele, egy darabig amíg nem történik valami és elmegy a kedved vagy rosszabb esetbe a térded vagy az a megoldás hogy veszel egyet használtan és mindent kicserélsz de mivel verseny cuccokat teszel bele verseny élettartamost is kapsz 2-3000km az nem túl jó :-(
remélem írtam valami hasznosat jó robogózást
Yamaha Jogomra raktam mostanában hetvenes hengert, és most 100 környéke lett a végsebessége. ötvenes hengerrel 60-70 volt.
15 és fél /L
Hali. Nekem Honda balim van 70-es hengerrel 100 km/h a végé. De nyugi nem fog berossálni a géped éveken belül. Csak lehet egy kicsit többet fog enni.
helló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!