Ki hogy tanult a KRESZ-vizsgára? Inkább a KRESZ-tankönyvből magoltatok, vagy a TESZT-könyvet oldogattátok meg, és úgy maradtak meg a megoldások? (B kategória)
Figyelt kérdés
Már 3 hete járok a KRESZ-tanfolyamra és tanulok is a könyvből, de ott annyira bonyolult és összevissza vannak a dolgok, hogy egyszerűen nem maradnak meg azok a dolgok, amiket egy csomó időn keresztül tanultam, de azok, amikre csak rá-rá nézegettem, nagyjából igen. Lehet, hogy az izgalom miatt nem tudok tanulni és a vizsga után már megjegyzem a dolgokat... :S Szerintetek át lehet menni a vizsgán úgy, hogy ahelyett, hogy a könyvből magolnék, a TESZT-könyvből csinálom meg a feladatokat, aztán kijavítom magam?2009. júl. 9. 21:16
1/11 anonim válasza:
én teszteket csináltam a gépeken az iskolában.
volt olyan programjuk amilyenen majd vizsgázni kell. így közben ha vmit elrontottam gyakorlás közben kiadta a megoldást is.
meglett majdnem hibátlan, pedig a vizsga és a kresz tanfolyam között két hónap kimaradás volt nyaralás miatt :)
2/11 anonim válasza:
teszt teszt teszt
megállás nélkül naponta legalább 10x
3/11 anonim válasza:
Mondok egy szerintem jó módszert de nem biztos hogy mindenkinek bejön. Én teszt gyakorlás közben, ami fontos szabály (pl.hol szabad/nem szabad megállni, tolatni stb.), miután értelmeztem jegyzetelném magamnak egy füzetbe és időnként átnézegetném. Mert van ami egy fél oldal a könyvbe egy mondatban leirod magadnak és a lényegét megjegyzed.
4/11 anonim válasza:
Vagy ugyanez a módszer a számítógépes gyakorlásból jegyzetelni, a magyarázó módot előtte elolvasva.
5/11 anonim válasza:
Sőt a magyarázatból lehet a legtöbbet jegyzetelni.
6/11 anonim válasza:
Szijja! Én nem rég csináltam meg a sikeres kresz vizsgámat. NE izgulj, mert ezt akárhányszor újra csinálhatod! :) Én a könyvet elő sem vettem. Mindent megjegyeztem az oktatótól. A neten pedig gyakorolj teszteket. Sokat segít!
7/11 anonim válasza:
KRESZ cd-n teszt napi 5x magyarázó módban témakörönként és 75 pontból 75 lett :D
8/11 anonim válasza:
Leghasznosabb az oktatóprogram. Ugyanolyan, mint az éles vizsga, csak itt megmutatja a hibáidat rögtön. Én csak ezt csináltam, minden este 4-5-ször teszteltem. Simán átmentem elsőre. Volt olyan kérdés, amit a vizsgán jegyeztem meg, de azt egy életre. :)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! Ti milyen oktatóprogramot használtok?
2009. júl. 10. 08:28
10/11 anonim válasza:
én azt a számítógépes próba tesztet hazsnáltam amit adtak. meg neten töltögettem ki a tesztlapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!