Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cagiva Mito vagy Aprilia RS?

Cagiva Mito vagy Aprilia RS?

Figyelt kérdés
Csak pályázásra,kezdőnek.Alkatrészek(az sem baj,ha tuning) beszerezhetősége,súly,motorerő,stb. érdekelne.

2012. júl. 2. 23:20
 1/2 anonim ***** válasza:
ha az élettartam és a megbízhatóság is fontos akkor YAMAHA TZR de ha egy szezonos erőgépre vágysz akkor cagiva míto de egyébként tzr és a mito közt 5km/h külömbség ha van de amugy ha kezdő vagy 125 elég lesz neked vagy mégesetleg tudok egyet:yamaha yzf-r 125 yamaha r1 es gyorsaságia 125 ccm be!!
2012. júl. 3. 17:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Olaszb*zi vagyok:)

125-ben 4t-t nem tartom túl jó ötletnek,mert bár nem mentem velük,csak olvastam róluk cikkeket(de azt sokat) a 120 kiló mellett a 15 ló kicsit kevés.

A kezdőt pedig úgy értettem,hogy nem motorozásban,hanem pályamotorozásban lennék kezdő.

2012. júl. 4. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!