Szerdán lesz a forgalmi vizsgám, és az oktatóm semmit nem mondott, hogy mit kell mondani az elején? Miket kell megvizsgálni az autón? És neten olvastam, hogy van fékpróba, az kell?
A mit kell mondani az elején: "jó napot kívánok. xy vagyok"
A fékpróbát nekem úgy mondták, hogy elindulsz és óvatosan (nem satuzva) fékezel, majd közlöd, hogy "a fék megfelelően működik".
nehogy úgy csináld hogy ha a vizsgabiztos nem kéri külön hogy vizsgáld át a kocsit akkor nem nézed át mert a végén még ezért buktat meg. te kezd el átnézni ahogy tanultad aztán ha esetleg szól hogy nem kell akkor ne csináld (bár még itt is fennáll az a lehetőség hogy csak megszívat mint pl. amikor bevezet egy behajtani tilos utcába)
fékpróba az kell. elindulsz majd pár méter múlva határozottabban rálépsz a fékre,és szólsz hogy a fék megfelelően működik.
ebből a szempontból kár volt megszüntetni a rutinvizsgát mert ott legalább szereztél egy kis tapasztatlatot vizsgázásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!