Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Zalaegerszedi forgalmi vizsgár...

Zalaegerszedi forgalmi vizsgáról mit tudtok mondani?

Figyelt kérdés

Nemsokára megyek forgalmi vizsgára és nagyon félek.

Tapasztalatokra lennék kiváncsi

2009. okt. 31. 09:24
 1/6 A kérdező kommentje:
zalaegerszegi... bocsánat, elgépeltem
2009. okt. 31. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt ha a Balatonit kapod,szedd össze minden erőd és ne izgulj mert az ember annyira kétségbe ejti a dumájával,hoogyy borzalom.

JA meg ha védett úton haladsz,mindig nézz be a kereszteződésekbe(a vizsgaközpontoknál főleg,meg a zárda utcába)mert nagyon allergiás rá.JA meg a tükörre.MEg azt mondják a parkolásnál lassan mert szeret relatív sebességtúllépére pontot adni:DÉn is kaptam...

HA a pókerarcot(Horváth Cs.)Akkor szerencséd lehet...viszont semmit nem szól,se jót se rosszat még az arca se rándul.Én nála buktam forgalomba és még meg is dicsért mert egész addig hiba nélkül mentem.....Hát nagyjából ennyit tudok segíteni.Ja meg imádkozz hogy ne pangjon a város az ürességtől mert úgy a legnehezebb elhasalni.HA van forgalom kevesebbet is kell menned,meg visz a forgalom.

2009. okt. 31. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. A rutinon a horváth cs volt. Csütörtöki nap lesz délben a vizsgám. Azt meg tudod mondani mennyi útvonal van?
2009. okt. 31. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem 20 felett van:SDe ezzel ne foglalkozz én kihúztam a legszarabbat(6)ami elvitt a kossuth zárdautca meg kertváros-kosztolányi plázánál megfordulás balatoni rákóczi aztán bázis.Meg a színháznál kellett parkolnom...wáááá .inkább törődj a forgalommal.Ne pánikolj ha szarcsi lesz az útvonal.
2009. okt. 31. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
ja éd dél!!!Ebédszünet...szóval gyalogosokkal csak óvatosan.
2009. okt. 31. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

most attól parázok, hogy mi van ha akkor esni fog a hó, vagy szakadni az eső és amiatt húznak meg!

De sikerülnie kell!!!!

Nő vagyok, de talán nem annyira béna :-D

2009. nov. 3. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!