Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi visz rá egy embert, hogy...

Mi visz rá egy embert, hogy közel tízmilliót fizessen egy Hybrid-autóért?

Figyelt kérdés

Fogyasztása ugyanannyi,mint "normál"társának,előállítása pedig negyságrendekkel több energiát emészt fel.

(akkumulátor hegyek,2 motor,az ezeket vezérlő elektronika)

Az akksik esetleges cseréje pedig egymillió HUF körül áll meg...

2012. júl. 2. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
a hibrid szar. akkor már inkább elektromosat vennék.
2012. júl. 2. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Az attól függ. Egy Toyota Prius szintű fapados hybridért én sem fizetnék egy forintot sem, viszont mondjuk a Lexus CTH, Honda CRZ, Peugeot 508 RXH vagy 3008 Hybrid4-es luxuskiadásban kínálja ezt a technológiát. Igaz, hogy csak papíron hybrid - valójában nem sokra tudja használni az ember, de egy ilyen autó akksik és elektromotor nélkül is 10M körül lenne, ez csak egy kis plusz.
2012. júl. 2. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:

1. Mert bőben van pénze

2. Mert elég zöld és azt hiszi ezzel jót tesz a bolygónak és ez megnyugtatja kicsi lelkét

3. Mert ritkaságszámba megy ezzel menőzik ismerősei előtt hogy neki ilyen van

2012. júl. 2. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert sokan azt hiszik mekkora környezet barát mert alig eszi a benzint és még sorolhatnám. És persze szinte semmi hangja nincs. Egyik ismerősömnek van hibrid autója, használtan vette jó pár milláért persze abból meg már egy normál új autót vehetett volna, de ez mindegy. Fogyasztás szinte semmivel nem kevesebb, hosszabb távra semmit nem ér az egész. Az akksikról meg tényleg ne is beszéljünk. Ha az tönkremegy akkor egy vagyont kell kidobni csak azért hogy kicseréljék.
2012. júl. 2. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem támogatom sem ezeket a hidrid autókat és sem az elektromosakat.

Az elektromosnak nagyon gyenge a teljesítménye és a kapacitásra.És amennyi áram kell bele , kb olyan mintha benzinest használnál.

Egyébként ezek az újabb autók már alig-alig bocsátanak ki káros anyagot.Az új dízelek nem is füstölnek.És takarékosak is.

A hibrid meg , előttem leírták hogy mi a baj vele.

2012. júl. 2. 14:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én nem vagyok hybrid-ellenes,csak a dolgok jelenlegi állása szerint /amiben ti is megerősítettetek/ az égvilágon semmi értelme.Környezetvédelmi szempontból pedig még rosszabb is a helyzet,mert 200 kiló akksit kell legyártani,majd kidobni belőle..

2012. júl. 2. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Sokakat a két kiló regdíj ....

Szerintem.

:o)

2012. júl. 2. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!