Hogyan tuningoljam a CPI Hussar motoromat?
Nemrég vettem egy CPI HUSSAR robogót és azóta olvasgatok ezzel kapcsolatban. Ez az első motorom...
Kérdésem lenne viszont a nálam jártasabbaktól, hogy milyen kipufogót érdemes hozzá vennem, ha növelni akarom a motor teljesítményét, de nem akarom megölni a motort?
találtam egyet ezen az oldalon..(ezt később blinkeltem..) és találtam egy másikat, aminek a gyári neve: 7404 LEOVINCE (ez egy olasz gyártmányú kipufogó..)
Kinéztem hozzá jó-néhány dolgot, amit majd nyár végén valószínűleg megvennék... ezekről szeretnék véleményt kérni:
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
Előre kijelentem, hogy még nem volt dolgom robogóval... ezeket a dolgokat fórumos hozzászólások alapján néztem meg..
Talán a Végáttételel az egyetlen értelmes dolog amire van értelme pénzt kiadni. De szerintem sok az a 15 rugó 2 fogaskerékért. Amúgy az a baj hogyha nagyobb végsebességet akarsz így kihozni a gyorsulásodra rá fog rámenni.
A variáornak sok értelme nincs. hisz majdnem ugyanolyan mint a gyári. A kipufogó az irreális árú BMW-re nincs ennyi egy új rendszer. Ráadásul sokat nem nyom a latba. Egy dugattyút ha veszel bele és jó olajjal kevered teszel rá egy direktszűrőt sokkal olcsóbban jössz ki és ténylegesen teljesítményt növeltél. Ahhoz már van értelme az áttételt megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!