Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tuningoljam a CPI...

Hogyan tuningoljam a CPI Hussar motoromat?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy CPI HUSSAR robogót és azóta olvasgatok ezzel kapcsolatban. Ez az első motorom...

Kérdésem lenne viszont a nálam jártasabbaktól, hogy milyen kipufogót érdemes hozzá vennem, ha növelni akarom a motor teljesítményét, de nem akarom megölni a motort?

találtam egyet ezen az oldalon..(ezt később blinkeltem..) és találtam egy másikat, aminek a gyári neve: 7404 LEOVINCE (ez egy olasz gyártmányú kipufogó..)

Kinéztem hozzá jó-néhány dolgot, amit majd nyár végén valószínűleg megvennék... ezekről szeretnék véleményt kérni:

- [link]

- [link]

- [link]

- [link]

Előre kijelentem, hogy még nem volt dolgom robogóval... ezeket a dolgokat fórumos hozzászólások alapján néztem meg..

2012. júl. 2. 12:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Neeem szabad rá ennyit költeni nem ezektől fog jobban menni ! :D
2012. júl. 4. 15:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Talán a Végáttételel az egyetlen értelmes dolog amire van értelme pénzt kiadni. De szerintem sok az a 15 rugó 2 fogaskerékért. Amúgy az a baj hogyha nagyobb végsebességet akarsz így kihozni a gyorsulásodra rá fog rámenni.

A variáornak sok értelme nincs. hisz majdnem ugyanolyan mint a gyári. A kipufogó az irreális árú BMW-re nincs ennyi egy új rendszer. Ráadásul sokat nem nyom a latba. Egy dugattyút ha veszel bele és jó olajjal kevered teszel rá egy direktszűrőt sokkal olcsóbban jössz ki és ténylegesen teljesítményt növeltél. Ahhoz már van értelme az áttételt megvenni.

2012. júl. 4. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!