Valaki használt már ragasztható féltengely gumiharangot?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy létezik már ragasztható gumiharang is, ez azért lenne jó, mert nem kellene szétszedni a futóművet, viszont szerintem nem lehet olyan könnyű összeragasztani és az is kérdéses, hogy mennyire megbízható és tartós.2012. júl. 1. 23:08
1/5 anonim válasza:
Hát én ilyet még csak nem is hallottam.. De mihez ragasztod?
Linkelj már be róla egy képet..
2/5 anonim válasza:
Foleg teherautokon lattam ilyet igaz az csavarozva van, de lenyegebn ugyan az. Ha vannak rajta furatok a ragasztasi feluletnel akkor oda gyorskotozoket, vagy megfelelo meretu csavar-anya kombinaciokat kell tenni amig a ragaszto meg nem szilardul, de utanna is bent lehet hagyni. En a csavaros verziora eskuszom, azzal semmi baj nincs, csak ami a nem csavarassola is.
3/5 A kérdező kommentje:
Így néz ki, hosszában el van vágva és össze kell ragasztani. Ezen még gyorskötözők sincsennek, így nem lehet túl könnyű összeragasztani.
Láttam még ilyen féle megoldást is, itt szét kell szedni valamennyire, de ötletes.
2012. júl. 2. 08:33
4/5 pagan válasza:
ilyet még én sem láttam:S,érdekes megoldás,elképzelhető hogy jó is,de én a klasszikusban jobban bízom,nem olyan nehéz szétszedni azt a csuklót és ráhúzni a harangot
5/5 hugabi válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!