Mire érdemes figyelni egy használt autó vásárlása során?
Mivel nagyon sok dolog van amit figyelni kell mindenképp jó ha van veled egy szakember, de az sem garancia hiszen belelátni senki sem lát bele a motorba váltóba... Mégis egy szakmabeli jelenléte azért megkímélhet pár kellemetlenségtől.
A másik amit tanácsolni tudnék, hogy ne sajnálja senki a pénzt az utazásra, a lehetőségekhez mérten minél több autót érdemes megnézni. Így lesz egy viszonyítási alap, és később nem fáj az ember feje, hogy úú ennyi pénzért azért tudtam volna jobb állapotút is venni..
Nem kell az elsőre kezet rázni. Inkább most menjen el utazásra x összeg mint a javításra kicsit később kétszer annyi.
Sok sikert és csalódásmentes vásárlást!
(ebben a válaszban jobban kibontottam, hogy mire érdemes odafigyelni: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__310..
Egy Kia Ceed lenne, 5éves és még 2 év garancia van rajt elvileg, bár nem írták a hirdetésben, csak gondolom. 1,799millió lenne 71 000km-es. Az alkudásba oda jutottam, hogy nincs benn klíma és azt picit hiányolom ezt tartom egy alkudási pontnak, de biztos van több is örömmel fogadom öket! :)
Köszönöm az eddigi kommenteket is :)
"mert ezekné a motoroknál 20e-kén van olajcsere és a 80e-es tartalmazza a szelepállítás ill. ellenörzést."
Ezt nem értem!?
Ha megnézem az olajszintet abból nem nagyon tudom eldönteni, hogy azt mikor cserélték...
A 80ezres alatt a km-t érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!