Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segítség kéne, Yamaha Xt 600...

Segítség kéne, Yamaha Xt 600 megáll?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan gondom lenne , hogy elvágtam a vezetékeket a motoromon , ezt megcsináltam (szereztem rajzot)mind szép és jó , könnyen indul , de kb 5-6 mp után leállt és ez így megy és nem tudom mi lehet , nem tudom az számít-e , hogy kb 1 hétig az oldalán volt a motor . Aki tud valamit ne tartsa magában , köszönöm.
2012. júl. 1. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:

lehet hogy rossz a feszültség szabályzója és állandóan letilt. De ezt ne vedd készpénznek.

Sok sikert hozzá!

2012. júl. 2. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Ennek a cdinek nem kell tapfesz nincs sehogy rakotve a feszszab. De koszi a valaszt.
2012. júl. 2. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Karburátor?

Légszűrő?

2012. júl. 3. 18:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Idokozben kiderult a szivocsonk repedt meg de megy a.zold kez
2012. júl. 3. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Még se jó hiába cseréltem szívócsonkot ... kapott új dugót és összerakásnál 2 T olajjal lett összerakva már ment kb 3-5 percet így hébe hóba amikor nem állt meg de iszonyatosan füstöl ez miért van ? És miért áll meg? Aki tud segítsen
2012. júl. 11. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!