Ez a kipuffogó használható legálisan?
2012. júl. 1. 19:38
1/5 anonim válasza:
egy faszalinket dobjámá tezsvír!
Am mind1ik használható ha nem annyira hangos..
2/5 anonim válasza:
A rendőröket igazából nem is nagyon a kipufogó márkája/típusa érdekli, hanem hogy mennyire hangos.
Ha van benne hangtompító gyapot akkor hagyd benne, ha nincs akkor rakjál bele. Ennyi.
3/5 anonim válasza:
gyári bizonylat enm árt hozzá...:P
4/5 anonim válasza:
Nem árt, de ha nem állatkodik, és nem túl hangos, akkor nem nagyon fog belekötni. De ha jól tudom, robogónál nem is kellenek a műbizonylatok, csak az E jelzés.
5/5 anonim válasza:
Hehe felderultem, mert nekem pont ez a kupufogó van a robogómon =) eddig nem volt vele gondom, nem lesz nagyon hangos, finom hangja lesz, nem olyan mintha egy siketfajd lenne az ulés alatt. Ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!